Corporate identity - Pictogrammen en logo’s zandstralen, zeefdrukken of op stickers

Geef uw product een eigen signatuur

Het aanbrengen van pictogrammen en logo’s draagt bij aan de herkenbaarheid van uw product. Om dit op een duurzame en hoogwaardige manier te doen, zijn speciale technieken vereist zoals zandstralen en zeefdrukken. De experts van Brink weten exact hoe ze via deze technieken uw logo of pictogram op een metalen object moeten plaatsen. Hun specifieke kennis van zaken en onze moderne machines garanderen u vervolgens van een perfect eindresultaat.

Naast zandstralen en zeefdrukken beschikt Brink nog over andere technieken voor het aanbrengen uw logo of pictogram. De mogelijkheden zijn onder meer afhankelijk van het materiaal van uw product en uw wensen.

Een sticker geeft uw product dat beetje extra

Uw gewenste tekst of pictogram op grote of kleine stickers, het is voor Brink geen probleem. De herkenbaarheid van uw product kunnen wij voor u naar een hoger niveau tillen. Dit doen wij door een pictogram-, logo- of tekststicker te plaatsen in bijna elke gewenste kleur en grootte. We hebben de mogelijkheid om pictogrammen of teksten op een magneetsticker te plaatsen, waardoor u deze gemakkelijk kunt verplaatsen.

Geavanceerde stickermachines

Wij beschikken over geavanceerde stickermachines en printers en zijn er zeker van dat wij uw product hiermee extra kracht kunnen bijzetten. Daarnaast beschikken wij over full color videojet printers en kunnen wij laser graveren en barcodes en artikelnummers koppelen aan uw product ter herkenning. Uw corporate identity kunnen wij op vele manieren aanbrengen op uw product.

© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden