Engineering - Een synthese van vorm en functie

Engineering

Om uw productidee van de tekentafel naar daadwerkelijke productie te krijgen, is altijd een technische uitwerking nodig. Daarmee wordt het design ‘maakbaar’. Bij Brink hebben we alle kennis en ervaring in huis om dit proces van engineering tot in de perfectie voor u uit te voeren. Ook als u zelf met een technisch design komt, kunnen we dit door re-engineering optimaliseren voor productie.

Snel en efficiënt

Het designen en (re)engineeren van dun plaatmateriaal beschouwen we als ons specialisme. We zijn dan ook in staat om de slag van design naar maakbaarheid niet alleen zeer goed, maar ook zeer snel te maken. Daarbij kijken we voortdurend naar mogelijkheden om technieken en processen beter, sneller en efficiënter in te zetten. De engineers van Brink zijn er nieuwsgierig en ambitieus genoeg voor en dat komt uw product zeker ten goede. Bijkomend voordeel van onze uitgebreide ervaring op het gebied van (re)engineering is dat we zonder meer meekunnen in alle LEAN-processen.

Samenwerking met externe specialisten

Hoewel we nagenoeg alles in eigen huis kunnen, werken we in bijzondere gevallen ook nauw samen met externe specialisten. Daarbij houden we uiteraard zelf de volledige regie en blijven we volledig verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Een sterke one stop shop schakel

Vanuit ons one stop shop concept kunnen we uw product turn-key opleveren, van design en engineering tot en met verpakking en verzending. (Re)engineering vormt binnen die keten een belangrijke schakel. We besteden daarom veel aandacht aan het opleiden en coachen van onze engineers. En we investeren voortdurend in nieuwe technische programma’s en mogelijkheden. Zodat we u ook op dit punt volledig kunnen ontzorgen en een topresultaat kunnen garanderen.

© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden