Brink en Lune nemen deel aan circulaire bijeenkomst

Op naar een circulaire maakindustrie in (Oost-)Nederland

3 juli neemt Brink Industrial deel aan het evenement ‘Op naar een circulaire maakindustrie in (Oost-) Nederland. Het evenement wordt gehouden bij Remeha in de Marchantstraat 55 te Apeldoorn. Dit evenement duurt van 17:00 – 20:00.

Het evenement ‘op naar een circulaire maakindustrie in (Oost-) Nederland’ is een evenement voor maakbedrijven die bezig zijn met circulaire business modellen of Smart Industry. Maar natuurlijk ook voor bedrijven die de ambitie hebben om hiermee aan de slag te gaan. De transitie is inmiddels in volle gang en wij van Brink Industrial gaan op dit evenement vertellen over circulaire business modellen en hoe deze toegepast kunnen worden in de maakindustrie.

Samenspel met toeleveranciers

Er wordt op dit evenement een begeleid traject aangeboden om samen met alle deelnemende toeleveranciers je product verder te innoveren richting circulariteit of bijbehorend business model, kortgezegd een CIRCO Track. Hier wordt de mogelijkheid geboden om kennis te maken met de mogelijkheden van circulair ondernemen en ontwerpen en verkent kansen voor je eigen business. Hierna kunnen er concrete eerste stappen gezet worden in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en bijbehorende business modellen, waar wij een half uur over gaan vertellen op dit evenement.

Programma:

17:00 – Ontvangst

17:30 – Aftrap en doel bijeenkomst

17:45 – Wat is circulaire economie en link met Smart Industry (door TNO)

18:15 – Pauze

18:30 – Voorbeeld circulair business model door Brink Industrial (Wido van den Bosch)

19:00 – Mini CIRCO workshop

19:45 – Afronding

 

       

 

 

 

© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden