Brink Industrial aanwezig bij Benchmarkdag van Van Straten Medical

Circulair instrumentennet gepresenteerd tijdens Benchmarkdag Van Straten

Henk Flederus, onze salesmanager, was aanwezig tijdens de Benchmarkdag 2018 die georganiseerd werd door Van Straten Medical. Het thema van deze dag was Circulariteit in de zorg. Wij waren daar aanwezig omdat dit instrumentennet in onze fabriek geproduceerd is, waar wij als circulaire partner natuurlijk ontzettend trots op zijn. Het allereerste circulaire instrumentennet is tijdens dit evenement overhandigd door de General Manager van Van Straten Medical, Bart van Straten aan Minister Bruno Bruins van Medische Zorg en Sport.

Ziekenhuisafval één van de snelst groeiende afvalstromen

Het instrumentennet is circulair omdat het 100% gemaakt is van gerecycled materiaal. De reden voor deze keuze is omdat ziekenhuisafval één van de snelst groeiende afvalstromen is. Daarom is het belangrijk dat dit instrumentennet en alle andere instrumentariums die gebruikt worden, ook hergebruikt worden. Wij produceren van het gerecyclede RVS weer de instrumentennetten voor Van Straten Medical.

Nadat wij het circulaire instrumentennet hebben overhandigd aan Van Straten Medical tijdens de ESEF beurs in maart 2018, zijn wij trots dat het nu wederom aan het grote publiek is gepresenteerd tijdens de energieke Benchmarkdag in Sociëteit de Witte, Den Haag.

© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden