De ESEF beurs, waar klanten in het zonnetje gezet werden

De ESEF werd dit jaar gehouden in de prachtige Jaarbeurs in Utrecht. De ESEF is een vakbeurs met de focus op bedrijven uit de maakindustrie. Van 20 t/m 23 maart heeft Team Brink hier gestaan met een volledig vernieuwde stand. Deze vakbeurs stond in het teken van de klant die door ons in het zonnetje werden gezet en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk interessante contacten.

Op de eerste dag de ESEF heeft Brink veel oude relaties op de beursstand gehad maar ook een aantal veelbelovende nieuwe contacten. Van andere standhouders klaagden over het lage aantal bezoekers, terwijl Team Brink juist kan zeggen dat de eerste dag uitstekend is verlopen met veel aanloop op de stand.

Overhandiging circulair instrumentnet aan Van Straten

De tweede dag was ietwat drukker dan dag 1 en stond wederom in het teken van gesprekken met klanten en het verzamelen van nieuwe contacten. Deze beursdag werd ons gemaakte circulaire instrumentnet overhandigd aan de directie van Van Straten Medical. Ook de pers was hier aanwezig en zijn met deze overhandiging in de beurskrant van de ESEF geplaatst. Een topdag voor zowel Brink als Van Straten Medical.

Circulaire brochure voor Asperitas

Donderdag was een razend drukke dag. Bij voortduring was er aanloop op de stand en zijn er interessante (aan)vragen besproken. ’s Middags werd onze partner Asperitas groots in het zonnetje gezet. 2 mensen van Asperitas waren bij ons op de stand en hebben hun onze mooie nieuwe circulaire Asperitas brochure aangereikt.

Contract met Cloud Garden ondertekend

Vrijdag was alweer de laatste dag en ook deze dag verliep positief. Deze dag kwam Cloud Garden langs om het opgestelde contract te ondertekenen en hierbij is onze circulaire brochure uitgereikt aan de directie van Cloud Garden. De aanloop naar de stand was wederom kwalitatief goed op de toch vaak rustigere laatste dag. Aan het eind van de middag begonnen de mannen met het inpakken alle beursmaterialen en ook dat is perfect verlopen. Al met al een zeer positieve week waarbij Team Brink een aantal interessante contacten heeft mogen bijschrijven en waar nu keihard aan gewerkt wordt om ook de opvolging van deze contacten te laten slagen.


© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden