Assemblage - Assembleren met oog voor detail

Assemblage

Als one stop shop bedrijf staan we ook graag voor u klaar om uw producten te assembleren op onze assemblage afdeling. We hebben immers al één of meerdere bewerkingen aan uw product uitgevoerd om tot perfecte metalen onderdelen te komen. Dan is het meestal wel zo efficiënt om ook het volgende stadium voor u uit te voeren: het samenbouwen van deze onderdelen met eventueel door u aangeleverde componenten.

Kennis en machines up-to-date

Onze assemblagemedewerkers beschikken over de meest actuele kennis op het gebied van assembleren. Daarbij werken ze met de modernste assemblagetechnieken en –machines. Een betere combinatie is haast niet denkbaar. Het resultaat is dan ook altijd precies zoals u het wilt hebben: een onberispelijk halfproduct of eindproduct. Zelfs voor one-piece-flow opdrachten kunt u bij ons terecht. We assembleren dan per stuk en geheel op maat voor u.

Een sterke one stop shop schakel

Vanuit ons one stop shop concept zijn we in staat om uw product turn-key op te leveren, van design en engineering tot en met verpakking en verzending. Assemblage vormt binnen die keten een belangrijke schakel. We besteden daarom veel aandacht aan het opleiden en coachen van onze assemblagemedewerkers. En we houden ons machinepark voortdurend up-to-date. Zodat we u ook op dit punt volledig kunnen ontzorgen en een topresultaat kunnen garanderen.

Heeft u een vraag over assemblage?

Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

contact »

© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden