Cost engineering - Uw eerste winst

Cost engineering

Een mooi en duurzaam product is voor u en ons natuurlijk altijd het uitgangspunt. Maar meestal niet tot elke prijs. Het is de kunst om zó professioneel en efficiënt te werken, dat uw product er ook kostentechnisch goed uitspringt. Daarom streven we bij Brink altijd naar een zo gunstig mogelijke kostenbalans.

Focus op een lage TCO

Om tot de laagste TCO (total cost of ownership) te komen, zorgen we ervoor dat elke schakel in het productieproces zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. We denken bijvoorbeeld actief met u mee over technische aanpassingen die tot aantoonbaar voordeel leiden zonder in te leveren op kwaliteit. We geven gevraagd en ongevraagd advies over potentiële verbeteringen, die tijdwinst kunnen opleveren in het proces. En we doen er alles aan om foutmarges te verkleinen en de kans op fouten te elimineren.

Transparant en flexibel

Omdat onze branche voortdurend in ontwikkeling is, staan we graag open voor voortschrijdend inzicht. Elke verbetering, hoe klein ook, kan immers weer tot een scherpere kostenbalans leiden. Onze calculaties zijn dan ook volkomen transparant en bovendien flexibel. Zodat we samen uw TCO altijd kunnen monitoren en op het gewenste niveau kunnen houden of brengen.

Een sterke one stop shop schakel

Vanuit ons one stop shop concept kunnen we uw product turn-key opleveren, van design en engineering tot en met verpakking en verzending. Cost engineering vormt binnen die keten een belangrijke schakel. We houden uw TCO scherp in de gaten en trainen onze medewerkers om alert te zijn op kansen die uw TCO gunstig kunnen beïnvloeden. Zodat we u ook op dit punt volledig kunnen ontzorgen en de beste deal kunnen garanderen.

Heeft u een vraag over cost engineering?

Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

contact »

© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden