Metaalbewerking - Alle expertise onder één dak

Metaalbewerking

Echte expertise in metaalbewerking: wanneer kun je dat claimen? Ongetwijfeld als je – zoals Brink – al meer dan 100 jaar bestaat en kunt terugkijken op een rijke historie in metaalbewerking. Sinds 1903 is metaalbewerking ons domein en zijn we uitgegroeid tot een erkend specialist in het bewerken van allerlei metalen. Daarbij kunt u blindelings vertrouwen op onze uitstekend opgeleide medewerkers en onze state-of-the-art machines.

Alleskunner met dunne plaat

Door onze enorme ervaring kunt u bij ons terecht voor een zeer breed scala aan bewerkingen. Er is in feite geen metaal dat we niet voor u kunnen bewerken. Met name op het gebied van dunne plaat kennen we geen beperkingen en kunnen we werkelijk álles voor u realiseren. Daarbij beheersen we het complete traject van design en engineering tot assemblage en supply chain management.

Bewerkingen zonder beperkingen

In principe doen we alles volledig in eigen huis, maar als uw product erom vraagt werken we ook prima samen met solide partners. Waarbij we uiteraard wel de regie voeren. Ons one stop shop concept heeft nog een ander groot voordeel: we zijn onafhankelijk van leveranciers. Voor u dus een hele zorg minder en een extra garantie dat u op tijd krijgt wat u vraagt.

Goed opgeleide metaalbewerkers

We investeren continu in de knowhow van onze medewerkers. Door vele trainingen en opleidingen beschikken ze over de meest actuele vakkennis. Zo zijn we in staat u van het beste advies te voorzien. Hiermee is een optimaal eindproduct gegarandeerd.

Up-to-date machinepark

Naast de inzet van vakbekwame medewerkers zijn goede machines essentieel bij de productie van hoogwaardige metaalproducten. Als expert weten we hoe belangrijk een compleet en geavanceerd machinepark is. Door steeds strengere producteisen en technische ontwikkelingen blijven we dan ook volop in ons machinepark investeren. Zodat we altijd vooroplopen en uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Onderscheidend metaalbedrijf

Op tal van punten weten we ons als metaalbewerkingsbedrijf te onderscheiden:

  • al onze metaalbewerkingen zijn maatwerk
  • we zijn betrokken van concept tot uitvoering
  • hebben alles onder één dak (one stop shop)
  • we zijn ISO 9001 (2015) en ISO 14001 (2015) gecertificeerd
  • en kennen een sterke MVO-cultuur (ISO 26000)

Onze sterke staaltjes

Bij Brink kunt u terecht voor alle denkbare metaalbewerkingen, waaronder:

 

Heeft u een vraag over metaalbewerking?

Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

contact »

© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden