Supply chain - Van verpakken tot voorraad

Supply chain

Uw product is klaar en – eventueel – geassembleerd. Uiteraard voorziet ons one stop shop concept ook in de laatste fase van het proces: voorraadbeheer, verpakking en verzending van uw product. Zo heeft u er ook ná productie en assemblage geen omkijken meer naar.

Verpakken en verzenden uit uw naam

Bij Brink zijn we volledig ingesteld op het managen van uw supply chain. We beschikken over complete verpakkingsfaciliteiten, waar we uw product snel en accuraat kunnen verpakken volgens úw normen en instructies. Vervolgens kunnen we elke zending (laten) afleveren uit uw naam. Uw klant zal hier niets van merken en denken dat de zending rechtstreeks bij uzelf vandaan komt! Het is dus nog net geen fulfilment, maar zit er wel dicht tegenaan…

U houdt de regie

U bent trots op uw product en dat zijn wij ook. Dan is het wel zaak om uw product ook stipt op tijd en in onberispelijke staat bij uw eindklant te krijgen. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Op deze wijze doen we er alles aan om u als klant te ontzorgen. Daarbij houdt u uiteraard altijd zelf de regie. U kunt dus op elk moment bijsturen en de parameters wijzigen. Dan stellen wij de koers ogenblikkelijk bij. Want ook flexibiliteit zit in onze genen.

Heeft u een vraag over supply chain?

Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

contact »

© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden