Visie en werkwijze

Samenwerking en ontzorging

De visie en werkwijze van Brink Hoogeveen is gebaseerd op samenwerking en ontzorging. Als professional in het leveren van seriematige, klantspecifieke oplossingen op het gebied van dun plaatmateriaal, kijken we dus breed naar ons vak. We willen niet alleen engineeren en produceren, maar ook meedenken om tot de meest duurzame en circulaire oplossingen te komen voor onze klanten. Solutions in Metal Engineering is voor ons dan ook meer dan een claim. Het is ons credo.

Uiteindelijk zetten we onze expertise in om onze klanten volledig te ontzorgen in het hele traject van ontwerp/design, engineering tot supply chain. Want we zijn ervan overtuigd dat ze dáár het meeste bij gebaat zijn. Daarom gaan we héél ver in het zoeken naar oplossingen en bieden we het gemak van one stop shop aan.

Samenspel

Brink bevindt zich vaak op het kruispunt tussen een eerste brainwave en de concrete uitwerking hiervan. Zo betrekken research- en constructieafdelingen van onze klanten ons vaak in een vroeg stadium bij de ontwikkeling van essentiële metaalonderdelen. Deze doelgerichte samenwerking vraagt meer dan vakmanschap in het vervormen van metaal alleen. Het is een samenspel van creativiteit, toewijding en out-of-the-box denken dat strookt met onze ambitie om altijd tot de beste oplossing te komen – en deze vervolgens feilloos te produceren.

Exact, accuraat en volgens afspraak: dat zijn onze kernwaarden. En die maken we waar door telkens de beste vakmensen te laten werken met de beste machines. Want juist dán krijgt one stop shop voor onze klanten – u dus – echt betekenis en meerwaarde.

Missie

Brink is een professionele partner in het leveren van seriematige, klantspecifieke oplossingen op het gebied van dun plaatmateriaal. De klant wordt ontzorgd voor wat betreft ontwerp/design, engineering en logistiek. Hierbij worden de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen toegepast (ISO 26000).

Van design tot supply chain

Wij hebben het in huis

nu mailen »

Circulariteit

De transitie naar de Circulaire Economie is voor ieder bedrijf weer anders, het vraagt veel uitproberen en het vermogen om nieuwe ideeën daadwerkelijk te realiseren. Een advies, gewoon beginnen!

lees meer »

© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden