Dieptrekken - Driedimensionaal vervormen van metaal

Dieptrekken zit in ons DNA

Dieptrekken is naast forceren één van de meest toegepaste driedimensionale vervormtechnieken. Al meer dan honderd jaar behoort deze techniek tot onze belangrijkste expertises. U kunt er dus van op aan dat deze expertise geen enkel geheim meer voor ons heeft. Van een totale beheersing van onze state-of-the-art machines tot een grondige kennis van de juiste oliën: bij Brink is alle expertise aanwezig om deze bewerking op het hoogste niveau uit te voeren. Dieptrekken zit in ons DNA en onze intensief geschoolde metaalbewerkers bewijzen dat elke dag weer.

Exact op maat gemaakt

Kenmerkend voor deze bewerking is de enorme nauwkeurigheid van de vervorming, wat resulteert in een perfect op maat gemaakt product. De techniek is geschikt voor diverse soorten metaal en wordt veel gebruikt voor de productie van onder meer potten, pannen, bakjes, muziekinstrumenten en haspelbladen.

Dieptrekken stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de benodigde gereedschappen en de mensen die ermee werken. Bij Brink doen we er alles aan om uw verwachtingen niet alleen waar te maken, maar ze zelfs te overtreffen. Er zijn binnen dit speelveld wellicht andere spelers actief, maar voor ons is deze bewerking altijd een thuiswedstrijd.

Eigenschappen

  • Maximale tafelafmeting: 1.300 x 1.000 mm
  • Perskracht: 60-400 ton (600 kN-4000 kN)
  • Slaglengte: 400-800 mm
© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden