One stop shop - De efficiency van one stop shop

One Stop Shop

Voor ons staat uw gemak centraal. We denken dan ook niet in problemen, maar in uitdagingen. Om vervolgens te komen met een oplossing die volledig bij u past. Daarbij onderscheiden we ons onder meer door het principe van One Stop Shop.

Alles in één hand

Ons uitgangspunt is dat we alles kunnen met dunne plaat. We kunnen veel bewerkingen uitvoeren die anderen niet in huis hebben, met name op het gebied van dieptrekken en forceren. Bovendien kunnen we het hele traject voor u verzorgen, van design en engineering tot productie en verpakking voor de eindklant. De kans is dus klein dat u iets nodig heeft wat wij niet kunnen maken of verzorgen.

Winst in alle opzichten

Omdat u voor alles terecht kunt op één adres, is uiteindelijk uw total cost of ownership (TCO) lager! Dankzij deze efficiency krijgt u maximale kwaliteit voor de beste prijs. Een ander voordeel is dat we het totale proces beter kunnen overzien en controleren. Eventuele onregelmatigheden worden zo eerder ontdekt en er kan direct actie op worden ondernomen. Daarmee blijft uw eigen continuïteit maximaal gewaarborgd.

Betrokken partner

Om het succes van het one stop shop proces te vergroten, kiezen we graag voor partnerships op basis van echte betrokkenheid. Want hoe beter je elkaar kent en begrijpt, des te gestroomlijnder het proces zal verlopen. Wie aan een half woord genoeg heeft, verliest weinig tijd en maakt minder fouten. Uiteindelijk werkt dat sneller, efficiënter en goedkoper.

© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden