Certificering

Onze certificaten

Brink Industrial is er trots op dat we onze klanten de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid op vele terreinen kunnen bieden.

ISO-certificering

Onze ISO-certificering is slechts één van de vele manieren waarop we onze klanten verzekeren dat ze de best mogelijke producten en service ontvangen. Wij zijn in het bezit van ISO 9001: 2015 en ISO 14001: 2015.

Met onze ISO-certificering kunt u erop vertrouwen dat u hoogwaardige producten ontvangt die voldoen aan uw specificaties en behoeften. Ons  team van experts houdt zich strikt aan de ISO-richtlijnen en voert regelmatig interne audits uit om de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren.

Ecovadis

Naast onze ISO-certificering zijn we ook door EcoVadis, hét wereldwijde platform voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, met een bronzen medaille beloond.

CO2-prestatieladder

Ook hebben we Trede 3 op de CO2-prestatieladder bereikt. De CO2-prestatieladder is een instrument dat ons heeft geholpen om onze CO2-footprint in beeld te brengen en ons stimuleert om continu bezig te zijn met het verminderen van onze uitstoot. 

Bekijk onze certificaten, we zijn er trots op!

Laatste nieuws

Laatste nieuws