Forceren - Van matrijs tot eindproduct

Forceren

Forceren is een driedimensionale vervormingstechniek van metaal, waarbij een metalen plaat over een matrijs naadloos in een bepaalde vorm wordt gedwongen. Al sinds 1908 is dit één van onze belangrijkste specialisaties naast het dieptrekken. Onze geschoolde metaalbewerkers hebben dan ook jarenlange ervaring in het forceren van metaal. Of het nu gaat om zacht aluminium of hard RVS, ze staan garant voor een optimaal eindproduct.

Daarbij komt uiteraard meer kijken dan alleen productievaardigheid. Als expert hebben we ook een enorme materiaalkennis, waarvan u kunt profiteren. Daarnaast weten we alles over de juiste gereedschappen en marktpartijen die ze kunnen maken. Uiteindelijk is er – mede door onze expertise – altijd meer mogelijk dan u denkt. Dus wat let u… daag ons uit!

Breed scala aan forceermachines

Het forceerproces kan zowel volledig automatisch als handmatig plaatsvinden. Wij beschikken als metaalbewerkingsbedrijf over een breed scala aan state-of-the-art forceermachines, waarin wij vaak ook zelf pionier zijn en investeren in de toekomst. Dit varieert van ambachtelijke handforceerbanken tot CNC-gestuurde forceerautomaten. Zodat we snel en flexibel kunnen reageren op uw klantvraag – en altijd tegen zeer concurrerende tarieven!

Ik ben Alex, ik ben Brink

EIGENSCHAPPEN

  • Materiaal: staal, RVS, aluminium, koper, messing et cetera
  • Maximale plaatdikte: 3 mm
  • Maximale diameter: 1.500 mm
  • Maximale productlengte: 750 mm
© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden