Poedercoaten - Een harde, slijtvaste en professionele finish

Poedercoaten

Uw product moet tegen een stootje kunnen. Als specialist in metaalbewerking voorziet Brink uw product graag van een poedercoating. Daarmee kiest u voor één van de meest milieuvriendelijke, duurzame en economische bewerkingsmethodes. Via dit procedé kunnen wij uw product een harde, slijtvaste en professionele finish geven die het beschermt en verfraait. Hiertoe beschikken wij over een moderne poederlakstraat met drie state-of-the-art poedercabines. Onze gediplomeerde metaalbewerkers zorgen vervolgens voor een optimaal eindresultaat. Als enige in Nederland zijn wij gecertificeerd voor het poedercoaten van hittebestendige poederlakken.

Meer dan poedercoaten

In ons eigentijdse machinepark beschikken wij naast een poederlakstraat over vrijwel alle machines voor metaalbewerking. Hierdoor kunnen wij alle stappen in het productieproces van metalen halffabricaten en eindproducten nemen, van engineering tot productie. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor:

Leverbetrouwbaarheid

Als metaalbewerkingsbedrijf besteden wij veel aandacht aan logistiek en levering. Volledige leverbetrouwbaarheid, flexibiliteit en het nakomen van afspraken zijn hierbij onze uitgangspunten. Poedercoaten laat u dan ook over aan de professionals van Brink uit Hoogeveen.

Ral kleuren

© 2023 Brink Industrial | Disclaimer | Algemene Voorwaarden