Bronzen medaille van EcoVadis voor duurzame prestaties

Brink Industrial kiest vol overtuiging voor duurzaam werken. Ons productieproces is milieuvriendelijk en we kopen uitsluitend in bij leveranciers die onze visie delen. Maar dat is nog niet alles: duurzaam is voor ons pas echt duurzaam als alles wat we doen positieve impact heeft op de organisaties en mensen met wie we werken en de samenleving waar we middenin staan. 

We gaan voor goud 

Onze prestaties op deze gebieden zijn erkend door EcoVadis, hét platform voor ondernemingen die meer impact willen maken. 

Recent heeft Brink Industrial een bronzen medaille opgespeld gekregen van EcoVadis. Dat betekent dat we behoren tot de beste 35% van alle bedrijven op het platform. Binnen én buiten de grenzen van ons land. Binnen en buiten de grenzen de sector Metaalbewerking. 

Daar zijn we trots op, natuurlijk. Maar we blijven ambitieus. Het kan altijd beter. Het is nooit af. Daarom gaan we voor goud. 

Goed nieuws 

De bronzen medaille van EcoVadis is ook goed nieuws voor onze partners: leveranciers, klanten en ondernemers met wie we samenwerken. 

Steeds meer organisaties die van plan zijn te investeren in oplossingen en producten, beoordelen niet alleen kwaliteit, functionaliteit en efficiëntie, maar willen er ook zeker van zijn dat de leverancier het goed voor heeft met mens, milieu en maatschappij. 

Dat kunnen onze partners en wij nu aantonen met de data op het platform van EcoVadis. Wij beweren dat we duurzaam werken, en bewijzen dat ook. Zo werken we samen aan de reputatie van ons ecosysteem en bevorderen we dat prospects uit de hele wereld kiezen voor oplossingen uit Noord-Nederland.Laatste nieuws