Drentse ondernemer van het jaar: op naar de finale!

De finalisten in de strijd om de felbegeerde titel ‘Drentse ondernemer van het jaar 2023’ zijn bekend en Brink Industrial is daar één van. Uit de 10 genomineerde bedrijven wisten ook Manter International uit Emmen en Proxcys uit Emmen door te dringen tot de finale.

Passie

Dennis Heidotting, accountmanager bij Brink Industrial: “We waren blij verrast dat we de finaleplek hebben weten te bereiken. Het is vooral erg leuk om waardevolle contacten op te bouwen met andere innovatieve Drentse bedrijven met dezelfde passie voor hun werk.”

De afgelopen periode heeft de jury intensief contact gehad met de genomineerden om hun bedrijf beter te leren kennen en meer inzicht te krijgen in de bedrijfsvoering. In een inspirerende setting bij Grand Café De Brink in Dwingeloo, hebben de 10 genomineerden hun pitches gehouden, waarbij ze hebben laten zien waarom juist hun bedrijf in aanmerking komt voor de deze felbegeerde titel.

Boeiende strijd

De finale vindt plaats op 19 oktober 2023 in theater De Nieuwe Kolk in Assen. Het belooft een boeiende strijd te worden! In de komende maanden zal de jury ook Brink Industrial een bezoek brengen en kijken ze op de werkvloer mee. “Wij laten ze binnen ons mooie bedrijf in ieder geval met veel trots kennismaken met Industrie 5.0 en al onze circulaire oplossingen.” Aldus Dennis.

Over de Drentse Onderneming van het Jaar

De Stichting Drentse Onderneming van het Jaar organiseert al meer dan 15 jaar de uitreiking van deze prestigieuze juryprijs. Het doel is om innovatief en succesvol ondernemerschap in de spotlight te zetten en daarmee bij te dragen aan de economische ontwikkeling van Drenthe. Het bestuur en de jury bestaan uit ondernemers en bestuurders die zich inzetten voor het bevorderen van ondernemerschap in onze provincie.

Laatste nieuws