Trede 3 bereikt op de CO2-prestatieladder

Natuurlijk streven we naar het verminderen van ons energieverbruik en onze CO2-uitstoot. Zo sparen we immers het milieu en maken we minder kosten. Winst voor de samenleving, winst voor ons.

Dus hebben we de daad bij het woord gevoegd. We hebben in kaart gebracht hoeveel CO2 we precies uitstoten. We hebben uitgezocht waar de kansen liggen om onze uitstoot te beperken. We hebben concrete doelen gesteld om minder CO2 uit te stoten én we hebben maatregelen genomen om onze doelen te behalen.

Al deze zaken zijn vastgelegd en door een onafhankelijke partij geverifieerd. Zo zijn we  in een keer op Trede 3 van de Co2-prestatieladder terecht gekomen. Hier vindt u onze Co2-prestatieladder en bijbehorende documenten.

 

Samen klimmen we hoger

Nu we Trede 3 behaald hebben, zijn we op het hoogste punt gekomen dat we in ons eentje kunnen behalen. Maar we willen natuurlijk door naar Trede 4 en 5. Dat kunnen we niet alleen, daarbij hebben we onze partners nodig. Klanten én leveranciers. Want Trede 4 en 5 vereisen samenwerking aan het terugdringen van de CO2-uitstoot in de gehele keten.

Doet u mee? Dan bouwen we samen aan een Noord-Nederlands ecosysteem dat de concurrentie met de hele wereld aankan. Bij aanbestedingen en tenders gaan factoren als duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatief vermogen immers steeds zwaarder wegen. Laten we de koppen bij elkaar steken en de handen ineenslaan om onze regio op de kaart te zetten als dé plek waar de maakindustrie klaar is voor een duurzame toekomst.

Verder praten? Neem contact met ons op.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Laatste nieuws